"Yanni" matchvinner i internkamp

Fredag formiddag ble det spilt internkamp i Randaberg Arena, som erstatning for den avlyste treningskampen mot Åsane som skulle gått lørdag. Vi fikk servert fem scoringer og noen flotte mål i løpet av timen kampen varte.

Det ble Team "Batty mot Team Morten, 11 mot 11, under fredagens internkamp. Lagene ble tatt ut under en direktesending fra trenerkontoret torsdag og så slik ut:

Team "Batty" (blå): Arild Østbø – Sondre Flem Bjørshol, Henrik Heggheim, Viljar Helland Vevatne, Rolf Daniel Vikstøl – Joe Bell, Tord Johnsen Salte – Adrian Bergersen, Johnny Furdal, Harald Nilsen Tangen – Fredrik Torsteinbø

Team Morten (hvite): Iven Austbø – Herman Haugen, Kristoffer Paulsen, Rundar Hove (Sebastian Sørlie Henriksen), Vebjørn Hagen – Kristoffer Lie Løkberg, Samúel Fridjónsson – Yann-Erik de Lanlay, Sondre Auklend, Kevin Kabran – Tobias Vik Åsbø

Veton Berisha, Tommy Høiland og Sebastian Sebulonsen var ikke med.

VIKING-TV: Se hele torsdagens direktesending her eller på vår Facebook-side

Stian Refvik var dommer og ledet oppgjøret på mesterlig vis. En halvtime ut i kampen slo Joe Bell inn i boks. Der kom Sondre Flem Bjørshol og nikket de blå i ledelsen.

Et par minutter senere vendte unge Tobias Vik Åsbø opp inne i de blås sekstenmeter og fyrte av. Ballen snek seg inn bak Arild Østbø og dermed var lagene like langt.

Åsbø kom for øvrig inn for Tommy Høiland som måtte melde forfall.

Like etter hvilen var Bjørshol servitør da de blå igjen tok ledelsen. Høyrebacken fikk ballen fra Joe Bell og slo direkte over på bakre. Der kom Fredrik Torsteinbø og banket inn 2-1 til "Batty" sine gutter.

Fredagens vakreste scoring kom etter 50 minutter. Samuel Fridjonsson fikk ballen av Kevin Kabran på sekstenmeteren og la den i en nydelig bue opp i lengste kryss. Da sto det 2-2.

Bare minuttet senere ble vi servert en kontring av ypperste sort da de hvite gikk opp til 3-2. Angrepet startet hos Iven Austbø. Tre trekk senere lå ballen i mål bak Arild Østbø. Yann-Erik de Lanlay var mannen som fikk avslutte superkontringen!

Flere scoringer kom det ikke i den 60 minutter lange internkampen (45 + 15). Dermed var det Team Morten som stakk av med seieren.

Hele internkampen kan ses i opptak på aftenbladet.no.

Lørdag om litt over en uke skal Viking etter planen ta imot Bryne til treningskamp på SR-Bank Arena. Det oppgjøret ser du også på aftenbladet.no, da det dessverre ikke er tillatt med publikum på treningskamper ennå. Avspark er klokken 14.00.