VIKING-TV: Se torsdagens direktesending i reprise

Torsdag sendte vi direkte fra trenerkontoret på SR-Bank Arena. Daglig leder Eirik Bjørnø og trenerduoen Morten Jensen og Bjarte Lunde Aarsheim var på plass og ga oss en statusoppdatering, og lagene til fredagens internkamp ble tatt ut på direkten. Kjartan Salvesen ledet sendingen.

– Ståa i Viking om dagen er veldig bra. Det skjer utrolig mye på mange områder, kunne daglig leder Eirik Bjørnø fortelle før han fikk prate om reisen sin fra å blåse opp hoppeslått på kampdag til direktørstolen på SR-Bank Arena. 

Videre kunne den relativt ferske sjefen fortelle om den utfordrende tiden klubben har vært gjennom, og fortsatt går gjennom med tanke på pandemien og dens restriksjoner. Han forklarte litt om den økonomiske situasjonen og hvilke midler som er tilgjengelige til for eksempel spillerkjøp.

Praten gikk videre inn på akademiet, hvordan det jobbes der og viktigheten av nettopp det å få frem egne spillere. Spillerlogistikk var også tema. Hvordan man tenker og jobber der, hvilke typer man jakter og hva som behøves.

Morten Jensen kunne fortelle om bra trøkk og intensitet på treningene, som har foregått i Randaberg Arena den siste tiden. Vi fikk også vite at varmen er skrudd på på SR-Bank Arena, slik at det kan bli mulig å trene på Stadion allerede fra neste uke. 

Trenerne fortalte også litt om hverdagen under pandemien, hvilke restriksjoner de må forholde seg til og hvor heldige de er som faktisk får holde på når så mye annet er stengt ned. De forklarte også mye rundt hvordan de jobber.

Videre ble det svart på spørsmål fra seerne, og programleder Kjartan Salvesen ga oss en oppdatering på sesongkortsalget.

Fredag er det duket for internkamp i Randaberg Arena. Den kan ses på aftenbladet.no. Opprinnelig skulle Åsane vært motstander lørdag, men grunnet smittesituasjonen er den kampen avlyst.

Under sendingen tok trenerne ut lagene som skal spille. 

Team Morten: Iven Austbø – Herman Haugen, Kristoffer Paulsen, Rundar Hove (Sebastian Sørlie Henriksen), Vebjørn Hagen – Kristoffer Lie Løkberg, Samúel Fridjónsson – Yann-Erik de Lanlay, Sondre Auklend, Kevin Kabran – Tommy Høiland

Team "Batty": Arild Østbø – Sondre Flem Bjørshol, Henrik Heggheim, Viljar Helland Vevatne, Rolf Daniel Vikstøl – Joe Bell, Tord Johnsen Salte – Adrian Bergersen, Johnny Furdal, Harald Nilsen Tangen – Fredrik Torsteinbø

Veton Berisha og Sebastian Sebulonsen er ute med skader.

Her kan du se hele sendingen:

Annonse fra Eliteserien: