Viking - Åsane.  Feiring av Tripic sin 1-0 scoring i det 45 minutt.

Storseier mot Åsane

Første seier på SR-Bank Arena er et faktum - Åsane ble nedsablet med 4-0.

Annonse:

Etter et hjemmetap og to borteseirer var Viking klare til å ta imot Åsane til fjerde runde i Obosligaen Søndag 22.april 2018.

Gjestene fra Hordaland kom seg bare frem til én avslutning, og det var et skudd fra 30 meters hold som gikk høyt opp på tribunen. Etter første omgang ledet derfor Viking fortjent 1-0 etter at Zlatko Tripic scoret et vakkert mål like før pause. Målscoreren sto lenge med ballen ute på venstresiden før han tok ballen med seg inn i Åsanes sekstenmeter, og curlet den vakkert i krysset.

I andre omgang fikk supporterne se et Viking-lag som var flere hakk bedre enn bortelaget. Viking styrte det aller meste, mens Åsane slet med å få til noe som helst. Tommy Høiland økte ledelsen fra krittmerket i starten av andre omgang etter at Zlatko Tripic skaffet Viking straffespark. Viking-vingen mottok ballen midt inne på Åsanes halvdel etter 51min, Han forserte fremover og dro med seg kula inn i sekstenmeteren. Der ble han dyttet overende av en motspiller. Dommer Christian Moen var ikke i tvil, og pekte på straffemerket.

Etter dette tok Åsane sjansen på å gå fremover på banen. Dette ga Viking farlige overgangsmuligheter som de utnyttet godt. Etter 85min startet og avsluttet Claes Kronberg en vakker kontring for Viking. Dansken stormet fremover langs høyresiden før han kobinerte flott med Fredrik Torsteinbø like utenfor Åsanes sekstenmeter. Før han hamret han så ballen rett opp i nettaket. Viking ga seg ikke før Kristian Thorstvedt hadde satt inn 4-0 etter 88min på vakkert vis.

Kampfakta

• Resultat: 4-0 (1-0)

• Målscorere: Zlatko Tripic 45min+2, Tommy Høiland (Straffe) 52min, Claes Kronberg 85min, Kristian Thorstvedt 88min.

• Dommer: Christian Moen, Løvenstad FK

• Tilskuere: 6059

• Gule Kort: Martin Ueland 69min (Åsane) Andre Danielsen 14min, Steffen Ernemann 30min. (Viking)