Om Fotballøftet

Fotballøftet ble startet opp i 2019 og er et samarbeidsprosjekt mellom Viking Fotball og breddeklubbene i regionen. Vi ønsker å jobbe sammen med klubbene rundt oss for å skape gode utviklingsmiljøer, og legge til rette for at alle barn og unge skal få oppleve mestring gjennom fotballen. Vi mener nøkkelen til godt samarbeid er god dialog og deling av kompetanse og kunnskap. Under paraplyen Fotballøftet finner man blant annet Trenerøftet, samarbeidspakker og Rygerlag.

Det er per i dag 19 klubber med i prosjektet, disse er:

Varhaug, Vardeneset, Forus & Gausel, Randaberg, Vaulen IL, Jarl, Sunde IL, Ålgård FK, Hjelmeland IL, Stavanger IF, Hundvåg Fotball, Riska FK, Sola FK, Staal Jørpeland, FK Vidar, Madla IL, Hinna Fotball, Midtbygdens IL, Brodd

Ønsker du vite mer om hvordan din klubb kan samarbeide med Viking, kan du kontakte Eirik Terøy for en uforpliktende prat.

Annonse fra Eliteserien: