Viking - Mjøndalen. Zymer Bytyqi ser etter medspiller.

Zymer har signert

Etter å ha tygd litt på et tilbud fra klubben, har kantspilleren bestemt seg for å fortsette i mørkeblått.

22-åringen har satt navnet sitt på en avtale som gjør ham til Viking-spiller ut 2020. Kontrakten hans gikk opprinnelig ut etter årets sesong, men nå er det altså klart at Lura-gutten blir med opp til Eliteserien.

ZymerSignerer

Zymer Bytyqi kom til Viking før 2015-sesongen, og nærmer seg nå hundre obligatoriske kamper for klubben. Han debuterte for Sandnes Ulf i Tippeligaen allerede som 15-åring i 2012, og ble senere samme år hentet til den østerrikske storklubben Red Bull Salzburg, hvor også Valon Berisha var. 

Etter et kort opphold der gikk turen tilbake til Sandnes Ulf på lån, før han så tok toget to stopp nord og byttet lyseblått med mørkeblått.

Denne sesongen har han levert godt, selv om en liten skade satte ham ut av laget en periode på tampen av sommeren. Både Zymer selv og publikum vil nok huske de to siste seriekampen best, da Bytyqi først leverte et mål av en art vi på ingen måte er vant til å se i norsk fotball i oppgjøret mot Mjøndalen, før han roet nervene til 16 000 på SR-Bank Arena med sin 3-1-scoring like før slutt mot Kongsvinger i siste serierunde.

Vi gleder oss over å ha Zymer med videre, og ser frem til flere fantastiske scoringer i Eliteserien neste sesong.

(Den vanvittige 2-1-scoring borte mot Mjøndalen)

(3-1-scoringen mot Kongsvinger, da hele Stavanger skjønte at det gikk mot opprykk)

Annonse fra Eliteserien: