Yazbek solgt for rekordsum

Blir tidenes største Viking-salg.

Annonse:

På bare halvannet år har Patrick Yazbek rukket å spille seg inn i Viking-supporternes hjerter med sin vanvittige arbeidskapasitet og offervilje ute på banen.

Løpsmaskinen har vært en nøkkelspiller helt siden han kom til klubben fra Sydney FC før forrige sesong.

Hans gode prestasjoner i løpet av denne perioden har også blitt lagt merke til hos andre klubber, og nå har tiden kommet for at Yazbek reiser videre og tar fatt på en ny utfordring.

DSC01073.jpg
Yazbek takket for seg i forrige kamp mot Haugesund. Foto: Alexander Larsen

– Vil alltid elske Viking

Yazbek er også med på å skrive historie.

22-åringen fra Australia er nå tidenes største Viking-salg etter at overgangen til MLS-klubben Nashville er i boks.

Helgens kamp mot Haugesund ble den siste i Viking-drakt, og Yazbek befinner seg for øyeblikket i USA, der han nå har bestått den medisinske testen.

– Disse månedene i Viking har vært de mest minneverdige i min karriere, og jeg kommer til å tenke på det lenge. Jeg vil alltid elske det Viking har gjort for meg som spiller og person, og jeg kommer for alltid til å være takknemlig, sier Yazbek.

Stor utvikling

Sportssjef Erik Nevland sier følgende om rekordovergangen:

– Dette har skjedd fortere enn vi hadde planlagt og sett for oss. Patrick har bare vært her i 15-16 måneder, så det at vi har hentet en spiller fra Australia og solgt ham videre innen halvannet år er ganske bra. Det beviser at han har gjort en strålende jobb, vært ambisiøs og vært utviklingssøkende. I tillegg har vi truffet veldig godt på signeringen av ham, sier Nevland.

PS: På Vikings sosiale medier kan du høre mer om hva Yazbek har å si om tiden i klubben. 

Annonse fra Eliteserien: