Viking - Notodden. Tord Salte.

Viking-gutter i aksjon for landslaget

Tord Johnsen Salte var kaptein og Kristian Thorstvedt fikk sin debut da det norske U20-landslaget tapte mot Frankrike.

Annonse:

Norge spilte mandag treningskamp mot Frankrike som en del av forberedelsene til neste års U20-VM i Polen. Det endte med et knepent tap mot en jevn motstander som også er klar for sommerens mesterskap.

– Det var en god fotballkamp mellom to lag som holdt høyt nivå. Frankrike har mange gode spillere som spiller på øverste nivå i Europa, men det håndterte vi meget bra, sier landslagtrener Pål Arne «Paco» Johansen til fotball.no.

På La Manga er både U18-, U20- og U21-gutta samlet. Det finnes VM-aktuelle spillere i hver tropp, og spesielt U20- og U21-laget har trent tett sammen.

Viking har Tord Johnsen Salte, Kristian Thorstvedt og Erik-Johannes Thorsbye Arnebrott på plass i U20-troppen. I tillegg er vår gode venn Leo Østigård på plass for U21-laget.

Tord Johnsen Salte bar kapteinsbindet og spilte hele kampen mot Frankrike. Kristian Thorstvedt skulle egentlig ha startet, men fikk seg en liten skade på trening. Han kom likevel inn til sin landslagsdebut på tampen av oppgjøret. På benken satt Erik-Johannes Thorsbye Arnebrott.

Vi gratulerer Kristian med debuten, og gleder oss over å se våre gutter spille med flagget på brystet.

Du kan lese mer om kampen mot Frankrike her

Annonse fra Eliteserien: