Viking-flagg.

Uavgjort mot topplaget

(Viking II - Fløy-Flekkerøy 2-2) Lørdag møtte Viking 2 serieleder Fløy-Flekkerøy. Etter å ha snudd kampen et kvarter før slutt, glapp seieren for de mørkeblå helt på tampen.

Det var gjestene fra Sørlandet som tok ledelsen under sola på SR-Bank Arena lørdag ettermiddag. Laget som rykket ned fra andredivisjon i fjor, og som av mange er spådd å være en av opprykksfavorittene, scoret ved Magnus Ask Mikkelsen etter et kvarter.

Viking 2 kom fra seier over et annet sørlandslag, Donn, forrige helg, og sto med to seire og én uavgjort så langt i sesongen. Fløy hadde vunnet alle sine tre første kamper.

0-1 holdt seg til pause, og man måtte vente til de siste tyve minuttene før det kom flere scoringer.

Og da var det begge lags innbyttere som sto i fokus.

Først utlignet innbytter Ivar Øidvin, som scoret i andre kamp på rad. Så fullførte Kristian Knarvik, som også startet på benken, snuoperasjonen med å sette inn 2-1 kvarteret før slutt.

Det gikk mot hjemmeseier, men i det 84. minutt dukket nok en innbytter opp. Denne gang var det for bortelaget, og Ole Fredrik Thorsen sørget for at det endte 2-2 på SR-Bank Arena.

Neste kamp for rekruttlaget er borte mot Vindbjart førstkommende lørdag.

• 4. serierunde, Norsk Tipping-ligaen avdeling 3

• SR-Bank Arena

• Lørdag 4. mai kl. 15.00

• Viking 2 - Fløy-Flekkerøy 2-2 (0-1)

• Viking 2: Amund Wichne – William Schjølberg Husebø, Henrik Heggheim, Sebastian Sørlie Henriksen, Herman Haugen – Harald Nilsen Tangen, Lasse Berg Johnsen, Maxmilian Taraldset Hæstad (Kristian Knarvik fra 64. min), Jostein Ekeland – Even Østensen (Sander Amble Haugen fra 80. min), Adrian Amundsen Bergersen (Ivar Øidvin fra 64. min)

• Benken: Nicolai Walvik Gundersen, Ivar Øidvin, Lars Erik Sødal, Kristian Knarvik, Sander Amble Haugen

• Mål av: Magnus Ask Mikkelsen (15. min), Ivar Øidvin (73. min), Kristian Knarvik (75. min), Ole Fredrik Thorsen (84. min)

• Gule kort: Ivar Øidvin, Harald Nilsen Tangen, Henrik Heggheim, Henrik André Dahlum (Fløy-Flekkerøy)