Trym har signert

Den 19 år gamle keeperen har signert proffkontrakt ut sesongen.

(Hovedtrener Bjarne Berntsen, Trym Sølvberg Ur og toppspillerutvikler Rune Repvik)

Redningsmann

Like før sesongstart i år fikk juniorkeeper Trym Sølvberg Ur beskjed om at han var tatt opp i A-troppen, da klubben plutselig befant seg i en aldri så liten keepernød.

For da Arild Østbø skadet seg like før serieåpningen, sto man plutselig igjen med kun én målvakt i A-troppen. Noen uker tidligere hadde Erik Arnebrott valgt å ta en pause fra fotballen, så da var Iven Austbø alene med keepertrener Kurt Hegre. 

Nå er situasjonen rundt Arnebrott avklart. Klubb og spiller er enige om å terminere kontrakten hans, så han kommer dessverre ikke tilbake igjen.

Vi ønsker Erik lykke til videre, og takker for tiden hans i klubben.

– En drøm har gått i oppfyllelse

Dette åpnet døren for å signere kontrakt med unge, lovende Ur.

19-åringen ble kastet inn i A-troppen litt uten forvarsel, men Viking-trener Bjarne Berntsen sier han har taklet det fint og skryter av målvakten.

– Han har gjort det bra. En veldig fin type som har glidd fint inn i gjengen, forteller Berntsen.

Han kom til Viking fra Midtbygden i 2016. Siden da har han spilt for klubbens G16- og G19-lag, og rekruttlaget i 3. divisjon.

Keeperen, som har sittet på benken i samtlige seriekamper denne sesongen, er selvsagt fornøyd med sin nye avtale.

– En drøm har gått i oppfyllelse. Nå skal jeg jobbe knallhardt for å utvikle meg videre, sa han i forbindelse med signeringen.

Vi gratulerer Trym med sin nye kontrtakt, og gleder oss til å følge med på utviklingen hans.

Søndag møter Viking Odd hjemme på SR-Bank Arena. Den kampen har avspark klokken 18.00 og kan ses på Eurosport Pluss og Dplay.

Annonse fra Eliteserien: