Viljar og Zlatko

Tripic med to mål da KBK ble slått

(Viking - Kristiansund 3-2) Zlatko Tripic var den store spilleren da Viking tok tre poeng og klatret på tabellen søndag kveld.

Tre flotte scoringer

Zlatko Tripic sendte publikum til himmels allerede før det var gått ti minutter da han satte et frispark fra 17 meter rett i mål. Få minutter senere doblet Sebastian Sebulonsen ledelsen da han avsluttet et flott angrep med å banke ballen i mål fra skrått hold.

Gjestene fra Kristiansund reduserte før pause, men ti minutter før full tid punkterte Tripic kampen da han satte inn 3-1 etter et hjørnespark. Kristiansund reduserte nok en gang, like før slutt, men alle tre poengene ble igjen på SR-Bank Arena.

Debutant

Mai Traore fikk også sin første omgang som Viking-spiller da han erstattet Veton Berisha. Angriperen var positiv og hadde også en god sjanse til å score.

Seieren gjør at Viking klatrer til 8. plass på tabellen. Nå er det bare to poeng opp til Kristiansund på 4. plass.

Neste søndag kommer serieleder Molde til SR-Bank Arena. Billetter til den kampen finner du her.

14. serierunde, Eliteserien
Søndag 8. august kl. 18.00, SR-BankArena
Viking - Kristiansund 3-2 (2-1)

Viking: Arild Østbø – Sebastian Sebulonsen, Henrik Heggheim, Viljar Vevatne, Rolf Daniel Vikstøl – Kristoffer Løkberg (Samúel Fridjónsson fra 65'), Joe Bell, Harald Nilsen Tangen – Kevin Kabran (Runar Hove fra 89'), Veton Berisha (K) (Mai Traore fra 45'), Zlatko Tripic

Benk: Iven Austbø, Sondre Auklend, Samúel Fridjónsson, Herman Haugen, Simen Kvia-Egeskog, Shayne Pattynama, Lars Erik Sødal, Mai Traore, Runar Hove

Mål av: 1-0 Zlatko Tripic (9'), 2-0 Sebastian Sebulonsen (17'), 2-1 Snorre Nilsen (35'), 3-1 Zlatko Tripic (80'), 3-2 Bendik Bye (88')

Gule kort: Zlatko Tripic, Mai Traore, Pål Erik Ulvestad, Torgil Gjertsen
Dommer: Espen Andreas Eskås, Bækkelagets SK