Thorstvedt klar for Genk

Viking FK har i dag signert avtale med KRC Genk om en overgang for Kristian Thorstvedt.

Vi gleder oss på Kristians vegne, vi takker ham for hans betydelige bidrag til den positive utviklingen Viking har hatt de siste årene, og vi ønsker ham lykke til når han nå tar steget ut i Europa. 

- Det er en naturlig del av vår drift

Daglig Leder Eirik Henningsen sier følgende om valget om å selge Kristian Thorstvedt.

- Tiltross for at den økonomiske situasjonen i Viking nå på ingen måte tilsier at vi må selge spillere, er vi glade for den avtalen som er signert i dag. Viking er en selgende klubb, det er en naturlig del av vår drift å utvikle spillere som først bidrar på vårt  eget a-lag for deretter å ta steget videre ut i Europa. Dette er viktig ut fra flere perspektiv, blant annet at vi blir attraktive for unge talenter som ser at vi samarbeider med dem om veien videre og selvfølgelig bidrar spillersalg til å sikre en solid økonomi som gjør oss bærekraftige over tid.

Historisk avtale

- Rammene for den avtalen som i dag er inngått er den største i min tid i Viking, og sannsynligvis en av de største for Viking noen gang sier Henningsen.

Det er en tredelt avtalt som sikrer et betydelig beløp ved signering, delbetalinger relatert til antal kamper og en fornuftig prosentsats ved et eventuelt videresalg. 

Vi takker KRC Genk for godt samarbeid og ønsker dem lykke til med sesongen 2020.

Kristian Thorstvedt

  • Alder: 20

  • Kamper for Viking: 76 (30mål)

  • Norge U21: 6 (4 mål)

  • Tidligere klubber: Stabæk

Annonse fra Eliteserien: