Aalesund borte. Foto: NTB scanpix.

Supporterinfo: Stabæk borte

Førstkommende søndag går turen til Nadderud. Her er litt informasjon til de av dere som planlegger en tur til Bærum. (Foto: NTB Scanpix)

Stabæk - Viking
Nadderud stadion (Gamle Ringeriksvei 59, 1357 Bekkestua)
Søndag 6. oktober
Avspark klokken 18.00
 

Slik kommer du deg på kamp

Tar man utganspunkt i Jåttåvågen, vil en kjøretur til Nadderud ta ca. syv timer hvis man legger på kjettinger og tar over fjellet. Som vanlig vil du altså rekke kampen om du starter ved 10-tiden søndag. Med forbehold om kolonnekjøring og snøstorm, selvsagt.

Før i tiden hadde de flyplass på Fornebu – ofte sett i Olsenbanden-filmene. Nå til dags må man reise til Garedermoen om man ønkser å ta turen via luften. Derfra kan man ta toget.

Stabæk anbefaler publikum å reise kollektivt, og skriver følgende på sine hjemmesider:

Fra Oslo til Nadderud, kommer man med både buss, t-bane og trikk. Buss 150 går fra Oslo Bussterminal, via Nationaltheatret og Vika og hele veien til stadion. 

T-banens linje 3 går fra Mortensrud gjennom byen og til Bekkestua. Fra Bekkestua er det 10 minutter å gå til stadion. 

Trikkens linje 13 tar deg også til Bekkestua stasjon. 

Toget fra Byterminalen i Stavanger går både 06.47 og 08.47 hver søndag morgen. Du når kampen med begge disse avgangene. Hopp av på Lysaker. Derfra kan du ta buss (nr. 150) opp til stadion.

Med nattoget til Stavanger, som går fra Lysaker klokken 22.36, når du både jobb og skole mandag morgen.

Møtested

VikingHordene er som vanlig representerte, klare til lage liv. Med seg får de garanterte en horde av utvandrede med mørkeblått hjerte. Både fra Viking Oslo, samt andre løse fugler med tilhold på Østlandet.

Mot Vålerenga var det en helt sinnsyk stemning på bortefeltet. I Ålesund var det magisk. Forhåpentligvis blir det like god støtte i Bærum.

VikingHordenes FB-arrangement: Stabæk borte

Viking Oslos FB-arrangement: Stabæk - Viking (årets siste hjemmekamp for Viking Oslo)

Møtested før kamp blir Onkel Blaa. Her vil det være folk fra kl. 14.00 av og utover. Det tar ca. ti minutter å gå til stadion.

Onkel Blaa
Gamle RIngeriksvei 37
1357 Bekkestua
 
Billetter kan kjøpes på stadion eller på nett ved å klikke deg inn her
 
Litt info fra Stabæk:

Bortesupportere må kjøpe sine billetter på felt 307, 308 eller 309 (unummererte plasser). Bortesupportere som kjøper på andre felt kan bli vist til bortefeltet uten refusjon av prisdifferansen. På kamper hvor borteseksjonen er utsolgt kan man bli nektet inngang uten refusjon av billett.

Bortesupportere kan også kjøpe billetter på Hovedtribunen (felt 101 – 108 eller 201 – 206), men dette er en tribune for hjemmesupport eller nøytrale og det tillates ikke drakt/flagg fra bortelaget. Skjerf/cap er tillatt.

God kamp!

 

Annonse fra Eliteserien: