Superhelg på SR-Bank Arena i vente

Denne helgen er det bare å rydde kalenderen og gjøre deg klar for masse fotball i vår egen storstue.

Annonse:

Foto: Carina Johansen / NTB

Lørdag klokken 13: Viking - Hønefoss (1. divisjon kvinner)

Lørdag klokken 15.45: Klepp - Bryne 2 (Kvinnefinale, Rogalandscupen)

Lørdag klokken 18.30: Helleland - Vardeneset (Herrefinale, Rogalandscupen)

Søndag klokken 17: Viking - Odd (Eliteserien)

For en helg vi har i vente her på SR-Bank Arena! 

Fem uker er gått siden forrige Eliteserie-oppgjør på SR-Bank Arena, men denne helgen er våre mørkeblå endelig tilbake når Odd er motstander søndag klokken 17.

Trenger deg på tribunen

Europa-jakten er i gang for fullt og våre spillere trenger all mulig hjelp fra dere på tribunen i den spennende innspurten av årets sesong. Torsdag var det solgt over 13.000 billetter til kampen.

Billetter til oppgjøret sikrer du deg her

I tillegg møter damelaget serielederen i 1. divisjon, Hønefoss, lørdag klokken 13. Etter en forrykende start mot AaFK Fortuna (4-0-seier) i 1. kamp i sluttspillet, ble det et knepent hjemmetap mot Bodø/Glimt (1-2) forrige helg. 

Nå er revansjelysten stor, og våre mørkeblå har flere ganger denne sesongen bevist at de kan yppe seg mot de aller beste. Vi håper så mange som mulig tar turen på våre to siste hjemmekamper i en historisk sesong på nivå to.

Kjøp billetter her! Vi minner om at barn under 16 år har gratis inngang.

– En skikkelig fotballfest

Ikke nok med det: Samme dag skal det også spilles to spennende finaler i Rogalandscupen, der Klepp møter Bryne 2 i kvinneklassen, mens Vardeneset og Helleland barker sammen i herrefinalen.

– At vi kan invitere til en helg som dette her på vårt SR-Bank Arena, er noe vi synes er veldig kjekt og gleder oss stort til. Dette blir en kjekk helg for alle som er glade i våre mørkeblå og ikke minst lokalfotballen. Vi håper så mange som mulig tar turen og blir med på all aktiviteten sammen med oss, sier daglig leder Eirik Bjørnø.

– Dette blir en skikkelig fotballfest og vi gleder oss vanvittig. Alle finalistene mobiliserer enormt, så her blir det mye folk og god stemning! Vi håper at så mange som mulig tar turen for å skape en nydelig ramme, sier Stavanger Aftenblads sportsleder Mats Haugland.

PS: Finalene i Rogalandscupen har gratis inngang. Stavanger Aftenblad sender også begge oppgjørene. Det kommer til å være åpen kiosk gjennom dagen. 

Annonse fra Eliteserien: