Storevik på plass: – Gleder meg

Papirarbeidet er i orden og Jacob Storevik har landet i Stavanger. Nå er han klar for å hjelpe våre mørkeblå i en viktig innspurt.

Annonse:

– Det har vært noen hektiske timer, men dette er veldig kjekt og jeg håper og tror dette er en veldig god løsning for alle parter. Jeg gleder meg, sier Jacob Storevik.

Tidligere i dag kunne vi informere om enighet rundt en låneavtale ut sesongen for Vålerenga-keeper Jacob Storevik, med forbehold om at alt papirarbeidet gikk i orden.

Papirene er nå i orden - og Storevik blir Viking-spiller ut sesongen på dispensasjon fra NFF etter Magnus Ruglands Ree skade mot Odd i helgen.

Rugland Ree blir dessverre ikke å se på banen igjen i 2024, og fra før er det kjent at Arild Østbø er ute med et lengre skadeavbrekk.

– Jeg ønsker å spille kamper på høyest mulig nivå. Å kunne komme og kjempe for en Europa-plass nå på slutten av sesongen, det er ikke en mulighet som kommer så ofte på sparket, sier Storevik.

– Hvilket inntrykk har du av Viking fra tidligere?

– Det har alltid vært veldig god stemning på tribunen her og kjekt å komme hit som bortelag. Men jeg kan se for meg at det er enda gøyere som Viking-spiller. Jeg har et veldig godt inntrykk, svarer 28-åringen.

Sportssjef Erik Nevland er glad for å ha Storevik på plass. 

– Da Magnus var så uheldig og skadet seg mot Odd, måtte vi agere raskt og vi tok derfor kontakt med Vålerenga for å sjekke om det var mulig å få til en avtale her. Jacob er en veldig solid keeper med god Eliteserie-erfaring, så vi er veldig glade for å ha landet den avtalen og takknemlige for at Vålerenga er behjelpelige i det som har vært en utfordrende situasjon for oss, sier Nevland.

Annonse fra Eliteserien: