Kevin Kabran klinket ballen i krysset på nydelig vis i lørdagens internkamp. Men det var tre skader som stjal overskriften.

Annonse:

Lørdag kl. 12 var det duket for ny internkamp. Den opprinnelige planen var at Bryne skulle besøke SR-Bank Arena for årets første skikkelige treningskamp. Men etter fredagens pressekonferanse hvor regjeringen ga beskjed om at det ikke er tillatt å spille treningskamper ennå, ble disse planene kansellerte og erstattet av en internkamp – noe som også skjedde da treningskampen mot Åsane ble avlyst forrige uke.

Tre skader på direkten

Som sist var det Stian Refvik som tok seg av dømmingen, og kvarteret ut i kampen fikk han delt ut et gult kort da Joe Bell tok i bruk ulovligheter for å stoppe den lynhurtige prøvespilleren Obilor Okeke.

Men det som tok oppmerksomheten denne lørdagen var ikke et gult kort i en internkamp, men det at hele tre spillere måtte forlate kunstgresset med skade.

Viljar Helland Vevatne var første mann. Allerede etter fem minutter. Han ble erstattet av Tord Johnsen Salte. Da vi passerte ti minutter var det Yann-Erik de Lanlays tur. Inn for ham kom midtstopper Kristoffer Forgaard Paulsen, noe som naturlig nok førte til en del omstokking på laget, som at tidligere midtbanespiller Heggheim ble flyttet opp som indreløper.

Tyve minutter ut i kampen gikk Johnny Furdal av banen! Da var det ikke flere innbyttere igjen, så siste rest av omgangen ble spilt ti mot elleve.

Deilig Kabran-scoring

Dagens første mål kom da Henrik Heggheim ekspederte et hjørnespark i mål tolv minutter ut i første omgang. En vakker scoring, etterfulgt av deilig jubel.

Etter pause ble målene flyttet nærmere hverandre og man spilte ferdig kampen ti mot ti.

Sondre Flem Bjørshol økte til 2-0 etter å ha fått ballen fint lagt til rette av Kevin Kabran.

Kampen bar preg av skadene og det at det bare var en internkamp, så det hele minnet i grunn om en skikkelig midt på treet treningsøkt.

Harald Nilsen Tangen reduserte da han kom alene med Iven Austbø. Like etter klistret Kevin Kabran ballen i krysset og økte til 3-1. En strålende scoring av svensken!

Sondre Flem Bjørshol puttet en retur i mål like før slutt og fastsatte resultatet til 4-1.

Slik startet lagene:

Mørkeblått lag: Iven Austbø, Herman Haugen, Sebastian Sørlie Henriksen, Viljar Helland Vevatne (Tord Johnsen Salte), Rolf Daniel Vikstøl, Samúel Fridjónsson, Johnny Furdal, Harald Nilsen Tangen, Obilor Okeke, Tommy Høiland, Adrian Bergersen

Hvitt lag: Arild Østbø, Sondre Flem Bjørshol, Henrik Heggheim, Runar Hove, Vebjørn Hagen, Kristoffer Lie Løkberg, Joe Bell, Yann-Erik de Lanlay (Kristoffer Forgaard Paulsen), Sondre Auklend, Kevin Kabran, Fredrik Torsteinbø

Veton Berisha og Sebastian Sebulonsen var ikke med.