Viking - Sarpsborg 08. Publikum.  Foto: Tore Fjermestad

Publikumsinformasjon: Viking - Brann

Først torsdag kveld vet vi om det blir tillatt med publikum på søndag. Men vi planlegger for både best og worst case scenarioer. Her følger viktig informasjon til alle som lengter etter å gå på Stadion.

Annonse:

Foto: Tore Fjermestad

9. mai kl 18:00 braker det igjen løs på SR-Bank Arena, og på motstanderens banehalvdel står rødtrøyene fra Bergen. Sist de gjestet stadion sørget Veton Berisha og Ylldren Ibrahimaj for at alle poengene ble i Stavanger, og ingenting ville vel vært bedre enn å sende Brann hjem med 0 poeng i lomma.

I fjor hadde vi et stort håp om at vi ville kunne ønske alle sesongkortinnehavere velkommen på stadion ved seriestart 2021, men pandemien setter dessverre fortsatt en stopper for det.

NTF har en tydelig plan for gjenåpning av stadionene, og forhåpentligvis vil vi i løpet av sommeren kunne åpne portene for alle med sesongkort. Det er ingenting vi ser mer frem til, og vi vil holde dere oppdatert på hvert minste fremskritt mot den dagen.

Inntil da må vi forholde oss til NFF-protokollen som per nå tillater 600 tilskuere på hver kamp så fremst nasjonale, og regionale, tiltak tillater det. Vi fordeler billettene jevnt mellom sesongkortholdere og sponsorer - 300/300.

Situasjonen på Nord-Jæren i dag:

Per nå er Nord-Jæren under tiltaksnivå 5b. Dette nivået forbyr arrangement, og det vil si at vi ikke kan arrangere kamp som normalt, men må spille for tomme tribuner. Kommunene skal ta en ny vurdering torsdag kveld, så inntil da kan vi dessverre ikke si noe angående publikum på kampen mot Brann på søndag.

På grunn av den korte tiden til kampen er vi nødt til å forberede både best case og worst case scenarioer. Derfor åpner vi nå for påmelding til søndagens kamp, slik at vi er klare til å sende ut billetter hvis kommunen sier ja på torsdag.

Alle som kan være med i trekningen av billetter, har allerede blitt kontaktet med informasjon og instrukser om hvordan dette gjøres.

Skulle tiltaksnivå 5b forlenges, og vi må spille for tomme tribuner på søndag, vil de som blir trukket ut til denne kampen få billett til første hjemmekamp med publikum.

Har du spørsmål, send oss gjerne en mail på [email protected].

Annonse fra Eliteserien: