Over 2500 Blåfan-medlemmer

Siden 18. desember har over 2500 blitt Blåfan-medlemmer i Viking. Det setter vi utrolig stor pris på og gleder oss til lansering sesongstart 2021 🎉

Men vent litt, hva er Blåfan?

Blåfan-medlemskap gir deg tilgang til et helt nytt fordelsprogram hvor vi i Viking og deg som Blåfan deler på fordelen. Litt til deg og litt til oss.  

Kort fortalt. Dette får du som Blåfan:

⚽️ To gratis kampbilletter denne sesongen – slik at du kan dele fotballgleden med noen du er glad i.

🛍 Tilgang på et digitalt fordelsprogram som er litt annerledes enn de du kanskje kjenner til. Du handler hos en av de utsalgsstedene hvor du har en fordel, du får Spirebonus tilbake og vi i Viking får en andel. 

💰 50 Spirebonus til en verdi av 50 kr med på kjøpet - opptjente bonuspoeng kan brukes på kampbilletter, sesongkort, Viking-effekter og andre kjekke ting.

🙌🏼 Fordeler hos blant annet Lyse, Telia, NorEngros, The Shack, Altibox, Stavanger Aftenblad, Heimdal Fondsforvalting og mange andre sponsorer.

💙 Og sist, men ikke minst, du bidrar til å styrke vår talentsatsning.

- Alt dette for en årspris på 295 kr.

Lansering sesongstart 2021

Selve lanseringen av fordelsprogrammet skjer til sesongstart 2021. Det vil være en digital løsning hvor du som Blåfan får tilgang til en app hvor alt du trenger å gjøre er å registrere ditt betalingskort som automagisk registerer dine kjøp når du benytter deg av en av dine fordeler.

Er du ikke Blåfan eller ønsker å gi det i gave?

Kjøp Blåfan-medlemskap til deg selv, eller noen du er glad i her

Til informasjon: Alle som har fornyet sesongkortet får ett år Blåfan-medlemskap med på kjøpet.

Spørsmål? Kontakt vår partner av løsningen på [email protected].

 

 

Annonse fra Eliteserien: