Ny forlengelse i boks: – Jeg har stor tro på prosjektet

En ny og viktig spiller binder seg til klubben.

Annonse:

Midtstopper Kristina Milne har bestemt seg for å fortsette karrieren i Viking.

Denne uken signerte hun kontrakten som binder henne til klubben frem til neste sommer. 18-åringen skal etter planen i gang med et studie på Universitetet i Stavanger, og ser frem til fortsettelsen i mørkeblått.

– Jeg har stor tro på det Viking holder på med og det vi har lyst til å oppnå. Det er Viking jeg ønsker å spille på det høyeste nivået med, og det ønsker jeg å bidra til. Det er kjekt å få muligheten til å forlenge. Det er veldig gode fasiliteter, og vi har fått en trener på fulltid. Rammene rundt er veldig bra, sier Kristina Milne.

Midtstopperen har faktisk tilbragt hele sin fotballkarriere i Viking, og har de siste sesongene utviklet seg til å bli en nøkkelspiller for barndomsklubben hvor også lillesøster Emma befinner seg.

Denne sesongen har hun startet samtlige kamper på midtstopperplass, der hun har levert flere gode prestasjoner.

DSC09343.jpg
Kristina Milne nærmer seg 50 kamper i mørkeblått. Foto: Alexander Larsen

Milne blir den sjette spilleren som i løpet av kort tid har forlenget kontrakten.

Tidligere har også Maria Sørenes, Nora Heggheim, Hanne Sæthre Jakobsen, Sanne Lekven og Hannah Handeland skrevet under nye avtaler.

– Kristina er en spiller som i likhet med mange andre har hatt en kjempeutvikling i år. Hun har mange spennende ferdigheter både offensivt og defensivt, og er en moderne midtstopper. Vi er veldig glade for at hun ønsker å videreutvikle seg i Viking og være med på vår reise. Hun er også en viktig person å ha i dette laget, sier hovedtrener Magnus Meling.

– Vi er veldig fornøyde med at de som har fått tilbud om ny kontrakt har valgt å forlenge med oss, og håper det blir flere fremover. Vi synes vi har en spennende tropp med mange forskjellige personligheter og ferdigheter som vi ønsker å utvikle videre. 

PS: Fredag spilles vår siste kamp før ferien når Tynset kommer på besøk til SR-Bank Arena. Kampstart der er 17.00 - og det er gratis tilgang for alle tilskuere! 

Annonse fra Eliteserien: