Ny avtale med Bouvet

Ny treårskontrakt inngått med våre gode naboer i Jåttåvågen.

Annonse:

Bouvet kom inn som partner da behovet var som størst – like etter nedrykket. De hadde troen, støttet oss og fikk rett i alle sine spådommer.

– Vi var aldri i tvil om at Viking ville komme raskt tilbake til Eliteserien! Opprykket kom på første forsøk, og så toppet det seg med seier i cupfinalen 2019, sier Bjarte Gudmundsen i Bouvet.

Han forteller videre om det gode naboskapet nede i Jåttåvågen, og forklarer grunnen til engasjementet i Viking slik:

– I Bouvet er vi opptatt av lokal talentutvikling som bidrar til å skape muligheter og arbeidsplasser. Hovedårsaken til vårt engasjement i Viking er den lokale profilen i klubben. Viking har imponert med sin satsning på lokale talenter og har lykkes i realisering av dette store potensialet. Som parallell gjør vi vårt beste for å utvikle lokale talenter innenfor teknologi. Det er mange aktører rundt Viking som tenker slik, og det gjør oss sterkere.

Som nevnt innledningsvis har Bouvet vært med siden nedrykket til herrenes A-lag. Nytt med denne avtalen er at de nå også vil være med å styrke satsingen rundt damelaget.

– Det er veldig kjekt å kunne signere en ny treårskontrakt, og spesielt kjekt å få være med på den knalltøffe satsningen i Viking Kvinner, sier Gudmundsen.

Bouvet vil nå være synlige på drakten til både herrene og kvinnenes A-lag, samt draktene til klubbens aldersbestemte lag. Som om ikke det var nok, har vi jo også Bouvet-tribunen på SR-Bank Arena. Så her snakker vi stort engasjement!

Vi takker for støtten og det gode samarbeidet, og gleder oss til fortsettelsen.

Annonse fra Eliteserien: