Viking - Sogndal. Fredrik Torsteinbø. Foto: Tore Fjermestad

Nok en seier til rekruttlaget

(Donn - Viking II 1-2) Fredrik Torsteinbø sørget for 1-0-ledelse til pause. Men det var en unggutt fra Tau som måtte til for å sikre alle poengene i bortemøtet med Donn. (Arkivfoto: Tore Fjermestad)

Lørdag tok rekruttlaget turen til Kristiansand for å spille mot Donn. Dette var tredje seriekamp for året, og Viking 2 sto med fire poeng etter uavgjort mot Vardeneset og seier over Bryne 2.

Med på sørlandsturen var A-lagsspillerne Amund Wichne, André Danielsen, Usman Sale og Fredrik Torsteinbø.

Sistnevnte sørget for 1-0-ledelse til pause med sin scoring etter 21 minutter. Halvveis ut i andre omgang utlignet Donn, som før kampen sto med ett tap og en uavgjort.

Det gikk mot poengdeling på Kristiansand stadion. Men fem minutter før slutt dukket Ivar Øidvin opp og satte inn vinnermålet. Dermed tok Viking 2 sin andre seier på tre dager.

Neste kamp er mot Fløy kommende lørdag. Kampen kan du se på SR-Bank Arena klokken 15.00.

Den lørdagen, altså 4. mai, er det også åpen dag på stadion. Det vil du ikke gå glipp av.