Jakter tilskuerrekord: Her er praktisk informasjon før Haugesund-kampen

Lørdag er Haugesund motstander på hjemmebane under en helt spesiell ramme.

Annonse:

Lørdag klokken 15 er det bare å ta turen til SR-Bank Arena. 

Vårt damelag tar imot Haugesund på hjemmebane i 1. divisjon, og er inne i en god periode med sju poeng på de tre siste kampene. I helgen ble det 2-2 og ett poeng borte mot TIL 2020 - etter at Bodø/Glimt (1-0) og Øvrevoll Hosle (3-0) hadde blitt slått i de to foregående serierundene.

Den gode perioden har ført våre mørkeblå helt opp på 4. plass. Helgens bortelag er inne i en litt tyngre periode og befinner seg på 9. plass og kvalifisering for nedrykk.

Da lagene møttes tidligere i sesongen, satte FKH ny publikumsrekord med 1822 tilskuere på plass.

Og denne gangen er det vår tur å invitere til fest!

Vår fantastiske hovedsponsor Lyse har sørget for at alle kommer gratis inn på kamp, og billetter til denne kampen kan du derfor hente ut her. Har du allerede hentet ut i TicketCo, er det heller ingen fare.

Allerede er det hentet ut rundt 1000 billetter til denne kampen.

Felt O mobiliserer

Ikke nok med det! Felt O har meldt sin ankomst og mobiliserer inn mot oppgjøret. Norges råeste supportere er klare for å skape en ramme man sjeldent har sett tidligere og gi støtte til våre mørkeblå.

DSC08196 (6).jpg
Felt O er klare og stiller til kamp. Foto: Alexander Larsen

I tillegg arrangeres det «fanzone» under Bouvet-tribunen med mange morsomme aktiviteter for barn og unge. Ta med hele familien og nyt dagen sammen med oss - og bli med å skrive historie!

Vår samarbeidspartner Ocean Installer bidrar også med gratis is for å gjøre dagen enda bedre. 

Vi inviterer også alle damelag i regionen fra 2.-4. divisjon på sommeravslutning. Dette vil foregå i vårt VIP-område, der prisen er 299 kroner for spillere over 18 år. Dette inkluderer mat, ett glass med bobler og billetter til kampen. For spillere under 18 år er prisen 249 kroner.

Praktisk informasjon

For alle tilreisende supportere fra Haugesund vil bortefeltet bli åpnet.

NB: Til denne kampen vil publikum benytte port 4 for inngang til tribunen. Dørene åpner 13.30.

Annonse fra Eliteserien: