Har du registrert lag?

Ventetiden er snart over. Eliteserien er like rundt hjørnet, og sakte men sikkert øyner vi hopp om å treffes hyppigere og nærere. Dyrk fellesskapet og spenningen ved å utfordre kollegene og vennene i deres egen Eliteserien Fantasy liga.

Savnet etter å treffes, og dele de små og store øyeblikkene kjenner alle vi på. Savnet av gleden i fellesskapet når ditt lag avgjør 3 minutter på overtid. Savnet av å ha noen å dele skuffelsen med når ditt lag mister et sårt trengt poeng 3 minutter på overtid. Savnet av fellesskap. Av Norsk Fotball. 

Videoen er ikke tilgjengelig.Det er lett å bli apatisk og uengasjert i det vi går mot slutten av en svært spesiell tid. Hvordan var egentlig livet før? Hvordan fungerte det sosiale fellesskapet på kontoret, igjen? Fortvil ikke - Eliteserien Fantasy sikrer både engasjerende lunsjer og spisset konkurranseinnsikt. 

Registrer ditt lag i dag, og utfordere dine venner og kolleger til dyst. 

Usikker på hvordan du spiller?
Speideren tar deg gjennom de enkle stegene på veien mot skryterett i vennegjengen.

Er du ekstra motivert for å gruse vennegjengen, har speideren tips til hvordan du optimaliserer laget både defensivt og offensivt.

De mest populære lagene

Når du registrerer deg som spiller så kan du også velge hviket lag i Eliteserien som er ditt hjerte nærmest. Er det ingen spesielle lag du følger så trenger du ikke å velge lag:

De mest populære lagene til nå: 

Rosenborg (16.85%)

Vålerenga (11.49%)

Bodø/Glimt (9.11%)

Brann (9.02%)

Molde (7.04%)

Lillestrøm (5.70%)

Viking FK (5.67%)

Strømsgodset (3.40%)

Odd (3.19%)

Tromsø (3.13%)

FK Haugesund (3.12%)

Stabæk (2.49%)

Sarpsborg 08 (2.38%)

Kristiansund BK (1.75%)

Mjøndalen (1.60%)

Sandefjord (1.20%)

Annonse fra Eliteserien: