Han får ansvaret som utviklingsleder

Kort tid etter at han flyttet til Stavanger for å jobbe i Viking, skal Timo Nguyen nå få ansvaret som utviklingsleder på kvinnesiden.

Annonse:

– Først og fremst er jeg utrolig takknemlig for tilliten jeg har fått av klubben. Dette er en veldig spennende utfordring som jeg ser frem til - og jeg gleder meg til å være med å forme jentesatsingen i klubben.

Det sier Timo Nguyen om sin nye rolle i Viking. 

32-åringen fra Sandefjord er klar som utviklingsleder på kvinnesiden.

Nguyen kommer fra rollen som J15- og G13-trener i Viking FK, der han startet i jobben på nyåret. Han har tidligere studert master i idrettspsykologi i Madrid, og har vært innom roller i blant andre Sandefjord Fotball, UD Canillas (Madrid) og Snarøya SK. 

Nå er han klar for nye og spennende utfordringer.

– Jeg ser ingen grunn til at unge jenter i regionen må bort fra byen for å få utdanningen de trenger for å bli toppspillere. Med kraft og kjærlighet skal vi sammen skape muligheter for unge jenter som drømmer om å spille fotball på aller høyeste nivå, sier Nguyen.

Sportslig leder Christer Corneliussen sier følgende om ansettelsen: 

– Vi satser videre mot toppen av norsk fotball og er svært glade for å ha fått på plass Timo som utviklingsleder. Han har både nasjonal og internasjonal erfaring med å jobbe med planverk og veiledning av trenere og spillere.

– Vårt klare mål er å optimalisere forberedelsene til treninger og kamper, som i sum vil gjøre at vi kan prestere bedre over tid. Dette øker forutsetningene for å få enda flere rogalendinger som en dag kan spille i Toppserien, sier Corneliussen.

Annonse fra Eliteserien: