Duo forlenger avtalen

To ekte Vikinger er med videre.

Annonse:

Vilde Bakke-Andersen og Kristina Milne har begge mørkeblått blod, og har en lang fartstid i klubben. Faktisk har Milne vært i klubben i hele sitt liv, mens Bakke-Andersen kun har ett år borte fra klubben i Klepp.

Begge to har de siste sesongene vært viktige spillere, og har denne sesongen spilt en viktig rolle for våre mørkeblå som for øyeblikket er inne i en liten ferieperiode og befinner seg på 4. plass i 1. divisjon.

Duoen hadde opprinnelig kontrakter som utløp 30. juni, men nå kan vi med glede informere om at disse avtalene er forlenget og at begge blir å se i mørkeblått i tiden fremover.

– Stolt over å representere Viking

– Det er veldig kjekt å få fortsette på denne reisen sammen med den gjengen vi har, sier Bakke-Andersen.

– Jeg er glad for å ha forlenget kontrakten og gleder meg til å fortsette å utvikle meg i Viking. Det er spennende ting på gang i denne klubben, og det har vært mye positivt å ta med seg den første halvdelen av årets sesong, etter opprykket fra 2. divisjon, sier Milne.

Milne tilføyer: 

– Fasilitetene er upåklagelige og treningshverdagen blir bare mer og mer profesjonell. Som spiller har du alle muligheter til å utvikle deg bra i denne klubben. Jeg er virkelig stolt over å kunne representere en klubb som betyr så mye for så mange.

– Utrolig givende

Med aldersbestemte kamper har midtstopperen hele 149 kamper for klubben, og på A-lagsnivå står 19-åringen med 73 kamper.

– Viking betyr utrolig mye for meg. Det er her jeg har vokst opp og blitt den spilleren jeg er i dag. Nå er jeg klar for å skape flere gode minner i mørkeblått, sier Milne.

Bakke-Andersen har på sin side 57 kamper på A-lagsnivå. 

– Jeg er vokst opp på Eiganes og har alltid hatt et sterkt forhold til denne klubben helt siden jeg var liten. At vi i denne klubben nå er med å skape de samme drømmene som jeg vokste opp med som liten, men at det nå er kvinner i tillegg til herrer, betyr utrolig mye for oss og for den kommende generasjonen.

– Det er en utrolig givende utvikling å være en del av, og jeg er stolt over å kunne bidra på denne måten, sier Bakke-Andersen.

Annonse fra Eliteserien: