Dugnadsviljen lenge leve

Viktige inntekter går til våre samfunnsprosjekter under alle våre hjemmekamper i Eliteserien.

Annonse:

Har du vært på kamp denne sesongen, har du antageligvis møtt på noen herlige mennesker fra Lions-klubber i Stavanger.

Hver eneste kamp stiller mellom står mellom 8–16 medlemmer fra Lions på dugnad som billettscannere og ønsker deg velkommen på kamp. Dette gjør de til inntekt for to av våre samfunnsprosjekter i klubben, Gatelaget og Ungdomsløftet.

Viking Fotball har i flere år hatt et godt samarbeid med Lions. Etter noen år med mindre samarbeid tok vi igjen opp kontakten i starten av 2024 for å se på muligheter. Det resulterte i et prosjekt hvor medlemmer i Lions bidrar som billettscannere på våre kamper i Eliteserien.

Inntekter til samfunnsprosjekter

Denne oppgaven har vi i tidligere år betalt andre eksterne aktører for å løse, men i 2024 har løsningen vært annerledes takket være Lions.

Løsningen er at de sparte kostnadene dugnadsinnsatsen Lions bidrar til, blir reinvestert i to av våre samfunnsprosjekter. Det ene prosjektet er vårt Gatelag, og det andre er vårt helt nye ledertreningsprogram for ungdom kalt Ungdomsløftet.

Bidragene fra Lions har gjort at vi i vår kunne skolere 15 ungdommer til å bli gode rollemodeller og aktivitetsledere. Blant annet har alle ungdommene gjennomført kurset "Mitt Valg", også muliggjort av Lions. Samtlige av disse fikk også sommerjobb som trivselsledere under «Sommer i Folkehallene».

Det bidro til å skape et trygt og godt tilbud for rundt 150. 000 besøkende gjennom hele sommeren fordelt på fire haller.

Støtter også Gatelaget

Bidraget fra Lions gjør også at vi gi vårt Gatelag et enda bedre tilbud. Nytt av året for Vikings Gatelag er at de deltar i et seriespill med andre Gatelag fra Bergen i nord til Grimstad i sør.

Det medfører en del økte kostnader, særlig tilknyttet reising. Bidraget fra Lions er derfor kjærkommen da det er med på å muliggjør et slikt seriespill.

Tusen takk

Med dette ønsker vi å rette en stor takk til alle involverte fra Lions!

Vi er både ydmyke og enormt takknemlige for det bidraget dere gjør for våre Gatelagsspillere, Ungdomsledere og for Viking som klubb.

Tusen takk! 

Annonse fra Eliteserien: