Cappis klar for Viking: – Et veldig spennende prosjekt

Midtbanespilleren Christian Cappis er klar for klubben.

Annonse:

– Jeg er veldig glad for å ha signert for Viking. Viking er en av de største klubbene i Norge og har et veldig spennende prosjekt på gang, sier Christian Cappis. 

Mandag ettermiddag ankom den amerikanske midtbanespilleren Christian Cappis byen for å sluttføre en overgang til klubben.

Etter å ha bestått den medisinske testen mandag og signert tirsdag, er dagens bursdagsbarn nå ny Viking-spiller.

Midtbanespilleren kommer fra Brøndby og har signert en kontrakt ut 2027. Han har tidligere også spilt for Hobro i Danmark, i tillegg til et utlånsopphold hos Molde.

–Jeg gleder meg stort til å komme i gang og finne meg ordentlig til rette her i Stavanger og i Viking. Jeg har hørt veldig mye fint om klubben fra de jeg har snakket med, som har hatt en god påvirkning på valget mitt. Jeg har ambisjoner om å vinne kamper og være med å kjempe i toppen - på samme måte som Viking har, sier Cappis.

25-åringen har fått draktnummer 27 og har tirsdag sin første treningsøkt med sine nye lagkamerater.

Sportssjef Erik Nevland beskriver nysigneringen slik: 

– Christian er en spiller vi har fulgt lenge og som vi er veldig glade for å ha her nå. Vi tror han kan være med å styrke oss inn mot høstsesongen, han er en venstrebent indreløper med en god fysikk. Vi gleder oss til å se ham i mørkeblå drakt, sier Nevland.

Annonse fra Eliteserien: