Årets største sponsorturnering arrangeres denne helgen

For ellevte året på rad skal det samles inn penger til veldedige formål, og til helgen arrangerer vi nok en gang FiberCupen i samarbeid med Lyse.

Annonse:

FiberCupen er et av våre aller viktigste samfunnsprosjekter. Dette er dagen hvor du og din bedrift kan få følelsen av garderobekultur, kjenne på ekte idrettsglede samt bidra til et samfunnsnyttig formål? 

Helt siden 2013 har FiberCupen samlet flere titalls lag og flere hundre deltakere med et viktig formål: Penger til veldedige formål. 

En av landets største sponsorturneringer, som vi arrangerer i samarbeid med vår fantastiske hovedsponsor Lyse, er med på å skape relasjoner og lagbygging. Dette er også en strålende mulighet til å knytte nye kontakter og bekjente gjennom idrettsglede.

Årlig blir det samlet inn flere hundre tusen kroner til veldedig formål, og i 2023 fikk Kreftomsorg Rogaland en sjekk på nærmere 700.000 kroner, som vi har et mål om å slå i 2024. 

Støtt en viktig sak

FiberCupen ble opprettet av Lyse som bruker mangfoldige timer på å skape et så godt arrangement som mulig, og årets turnering blir den ellevte i rekken.

Her får du sannsynligvis oppleve et proffere arrangement enn du kanskje hadde tenkt. Alle deltakere får helt nye draktsett, med servering før, mellom og etter kampene.

– Hvert år fornyes målet om å lage tidenes beste FiberCup. Arrangementet skal alltid ha et solid ettermæle og bli en «snakkis» som skaper fellesskap og stolthet - ikke bare hos Lyse og Viking som arrangør, men hos alle deltakende bedrifter, sier Bjørn Ketil Birkeland i Lyse.

Kristoffer Løkberg er heller ikke i tvil om turneringens betydning.

– Under FiberCupen skapes gode minner, nye bekjentskap og ikke minst: Du er med å støtte en enormt viktig sak. Dette er et av årets høydepunkt for mange, sier Kristoffer Løkberg.

Arrangeres kommende helg

– Garderobekulturen og den fotballgleden jeg får oppleve hver eneste dag på jobb, er noe jeg for alltid vil elske så lenge jeg spiller fotball. Her kan du komme som akkurat den du er, det spiller ingen rolle hvor du kommer fra, hvem du er eller hvilken bakgrunn du har. Her er vi alle på samme lag - og det gjelder også FiberCupen, sier han.

Årets turnering arrangeres fredag 20. september i Vår Energi Arena Randaberg, med finale på selveste SR-Bank Arena. Turneringen er for lengst fullbooket med venteliste, så om du ikke er klar for i år, bør du virkelig starte planleggingen allerede for 2025.

– Det er fantastisk at så mange samles årlig for en så viktig sak og et så viktig budskap. Fotballen er noe som knytter folk sammen, og slike arrangementer som FiberCupen er noe av det aller fineste med idretten. Her er det vi - ikke jeg - det handler om, hvor du er med på å sette fokus på noe viktigere enn deg selv, sier Nora Heggheim.

Hos Kreftomsorg Rogaland møter man erfarne fagpersoner med tid og kompetanse til å møte kreftrammede, pårørende og etterlatte i den situasjonen de er i akkurat nå. Man trenger ingen henvisning og tjenestene er gratis. Takket være bidragene fra Fibercupen har Kreftomsorg Rogaland kunne utvide staben med to personer. 

Lyse og Viking er stolte av at så mange fantastiske mennesker og samarbeidspartnere ønsker å være sammen med oss for en så viktig sak som Kreftomsorg Rogaland.

Annonse fra Eliteserien: